Hi! Ik ben Joyce!

-een rasechte Zeeuw,
gek op mijn 3 paarden Wibus, Wallenka en Donna
en een setjesliefhebber-

Paardenfotografe & Blogger

Wie is de persoon achter de camera?

Misschien ben je geïnteresseerd in een persoonlijke en gezellige fotoshoot van jouw paard en jezelf en wil je graag weten wie er achter die camera zit. Begrijpelijk! Ik neem je kort mee in wie ik ben en wat ik doe.

Wie ben ik? 

Ik ben een 23-jarige paardenmeid die voor haar 4de verjaardag een shetlander kreeg van haar tante.  Ondertussen is mijn passie voor paarden en de dressuursport uitgegroeid tot een lifestyle en heb ik meerdere paarden uitgebracht op dressuurwedstrijden.

Naast mijn passie voor de paardensport, vind ik het ook heel leuk om te schrijven en creatief bezig te zijn. Het kriebelde al jaren om een eigen blog op te richten en om eerlijk te zijn heb ik meerdere pogingen gedaan, maar waren ze nooit een succes.

Tot een jaar terug…

Ik was er klaar voor en was er 100% van overtuigd dat het deze keer wel zou lukken. Voor een blog heb je uiteraard ook foto’s nodig en vandaar dat ik een camera heb aangeschaft. Ik ben begonnen met het fotograferen van mijn eigen paarden en dressuurwedstrijden, daarna stroomden de opdrachten binnen en al snel verloor ik het bloggen weer uit het zicht.

Jouw herinnering
ook blijvend
vastleggen?

Ondertussen ben ik…

parttime paardenfotografe en blogger (ja, het is er toch nog van gekomen!) en heb ik een gaaf coachingstraject bij Iris van Meijl Fotografie gevolgd. Ik heb ervoor gekozen om mij te specialiseren in dressuurfotografie omdat daar echt mijn passie ligt. Door mijn kennis van en ervaring met de dressuur- en paardensport kan ik combinaties goed begeleiden tijdens hun fotoshoot door middel van tips en vind ik het ontzettend leuk om via mijn blog mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Het maken en afleveren van prachtige foto’s en de super leuke reacties achteraf geven mij een flinke dosis energie.

Oh ja, naast dit alles werk ik ook nog als Account Specialiste bij Manpower en ben ik mijn 4-jarige merrie Donna (kort voor Madonnalanda) v. Jazz aan het klaarstomen voor haar wedstrijdcarrière. 

Demi La Heijne

"Een tijdje geleden heb ik een Fotoshoot gewonnen van PassionCaptured! Tijdens de shoot was het erg gezellig! Ik werd fijn begeleid en kreeg fijne tips ! Het eindresultaat was ook echt wauw! Wat een gave foto’s!"

Wil je graag jouw idee voor een fotoshoot verder uitwerken?
Ik wil je hier graag bij helpen en kijk er naar uit om je te ontmoeten, zodat we samen een mooi resultaat kunnen neerzetten.

Liefs, Joyce