Paardenfotografie

Met plezier, passie
en spontaniteit.

Op een rustige en ontspannen manier

Zelf de touwtjes in handen tijdens de fotoshoot

Herken je het moment wanneer je aan een goede vriendin, stalgenoot of familielid vraagt om wat foto’s te maken van jou en je paard, maar dat de foto’s uiteindelijk niet zo worden als je had gehoopt. Ze zijn onscherp of bewogen, op het verkeerde moment genomen of je paard lijkt veel dikker dan hij in werkelijkheid is. Dit zijn niet de foto’s waar je op had gehoopt.

Passie, plezier en spontaniteit. Naast de liefdevolle band tussen jou en je maatje, zijn dit aspecten die je graag wilt terugzien in jouw foto’s. Samen leggen we jullie speciale band op een rustige en ontspannen manier vast, ontvang je begeleiding en tips en zorgen we ervoor dat jouw maatje (en jijzelf) prachtig op de foto staat. Zo heb je iets tastbaars en kun je terugdenken aan één van jouw onvergetelijke herinneringen met je maatje.

De onderstaande fotoreportages zijn all-inclusive pakketen en bij ieder pakket heb je zelf de touwtjes in handen. Ga je voor portret-, black- of rijfoto’s of kies je juist voor een combinatie van type foto’s? Verder mag je o.a. zelf de locatie, het aantal setjes en settings bepalen. Geen zorgen, je hoeft dit niet direct bij het boeken van een shoot te bepalen. Geen inspiratie of wil je advies? Geen probleem, ik help je hier graag verder mee.

Passion Captured

BASIC
85
,00
 • 8 digitale foto’s op hoge resolutie met en zonder logo
 • Locatie: 1 locatie naar keuze
 • Volledig naar wens in te vullen
 • 1 persoon met 1 paard
 •  
 • Groepstarief vanaf 3 personen op 1 locatie: €70,00 p.p.

Passion Captured

EXCLUSIVE
195
,00
 • 15 digitale foto’s op hoge resolutie met en zonder logo
 • Locatie: 1 of max. 2 locaties
 • Volledig naar wens in te vullen
 • 1 persoon met onbeperkt aantal paarden
 • Gratis styleguide voor zowel voor als na de fotoshoot
 •  
 • Groepstarief vanaf 3 personen op 1 locatie: €160,00 p.p.
review-fotoshoot-ellen-de-landtsheer

Ellen de Landtsheer

'Wat een leuke en gezellige shoot heb ik gehad samen met Joyce! 2 prachtige setjes op de foto gezet die perfect waren uitgekozen voor paard en ruiter 😊 Zelf weet ik niet altijd hoe te poseren tijdens het shooten maar daar hielp Joyce me fantastisch mee! Het resultaat mag er dan ook echt zijn. Door een mooie natuurlijke bewerking waren het in mijn ogen de perfecte foto's ❤ Een echte aanrader zou ik zeggen!'

Wat is wel en niet inbegrepen?

Aanvullende informatie

Een fotoshoot is meer dan enkel een datum plannen. Graag geef ik je nog wat aanvullende informatie zodat je precies weet waar je aan toe bent. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op

 • Uitgebreid (kleding)advies voorafgaand aan de fotoreportage;
 • Eventuele momenten voor het wisselen van kleding of setting;
 • Goede en persoonlijke begeleiding gedurende de fotoshoot;
 • Jouw persoonlijke fotogalerij wordt binnen 2 dagen online afgeleverd;
 • Zelf kiezen uit jouw persoonlijke fotogalerij;
 • Levering van de foto’s binnen 10 werkdagen (tenzij anders besproken);
 • Uitgebreide bewerking in Photoshop en Lightroom;
 • Foto’s bijbestellen is mogelijk voor €5,00 per foto.

Reiskosten zijn niet inbegrepen bij de prijs van de fotoshoot. Bij een reisafstand vanaf 20 kilometer en meer worden er reiskosten gerekend van €0,19 per kilometer vanaf postcode 4521RB.

Jazeker! Je wilt natuurlijk dat jouw foto’s prachtig worden en daarbij is voorbereiding het halve werk. Een goede voorbereiding is echt terug te zien op de foto’s! Daarom heb ik een aparte pagina geschreven om je optimaal voor te kunnen bereiden. Klik hier voor deze pagina. 

Na de boeking van een fotoreportage ontvang je per mail een betaalverzoek. Deze dien je voor aanvang van de reportage betaald te hebben. Dit geldt ook als bevestiging van jouw boeking.

Wanneer je bij het uitkiezen extra foto’s wilt bestellen, dan is dit uiteraard mogelijk en is de prijs €5,00 per extra foto. Voor de extra foto’s ontvang je opnieuw een betaalverzoek. Zodra de eventuele 2de betaling ontvangen is, ga ik aan de slag met de nabewerking van jouw foto’s.

Binnen 2 dagen ontvang je per mail jouw eigen fotogalerij. Je bent zelf helemaal vrij in jouw keuze en je kunt dus jouw favoriete foto’s selecteren.

Zodra ik de keuze qua foto’s heb ontvangen, ga ik met veel plezier aan de slag met de nabewerking van jouw foto’s. De bewerkte foto’s zullen via WeTransfer binnen 10 werkdagen bij je worden afgeleverd en ontvang je zowel met als zonder (klein) logo.

Zoals eerder vermeld, is het naast de standaard aantal inbegrepen foto’s uiteraard ook mogelijk om extra foto’s bij te bestellen voor €5,00 per foto. Hier zal een extra betaalverzoek voor worden gestuurd.

Bij een annulering zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Zo kan er tot 72 uur voor aanvang van de fotoshoot gratis geannuleerd worden. Daarna kan er niet kosteloos worden afgezegd aangezien ik deze tijd voor jou heb ingeblokt in mijn agenda en op dat moment geen andere werkzaamheden of fotoshoots kan inplannen.

Als je de afspraak willen verzetten, dan kan dit éénmaal gratis. Hierna zijn er kosten aan verbonden omdat ik extra tijd kwijt ben om dat plekje weer op te vullen. Dit geldt uiteraard niet wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten. We kijken dan samen voor een andere datum. Hier zijn dan geen kosten aan verbonden.

Wil je graag jouw idee voor een fotoshoot verder uitwerken?
Ik wil je hier graag bij helpen en kijk er naar uit om je te ontmoeten, zodat we samen een mooi resultaat kunnen neerzetten.