Sets - Ga in stijl

Maak gratis gebruik
van een PS of Sweden set
tijdens jouw fotoshoot

Door mijn unieke en gave samenwerking met www.equidivino.com heb ik toegang tot PS of Sweden en Mrs Ros outfits. Ik ben super trots op deze samenwerking en bied deze stijlvolle sets graag aan voor gebruik tijdens jouw fotoreportage. Let op, hierin wordt wel onderscheid gemaakt in fotoreportagepakket.

Passion Captured Exclusive

Het Exclusive pakket is gebaseerd op het Mix & Match concept. Dankzij mijn samenwerking met www.equidivino.com heb je als klant toegang tot de nieuwste collecties van deze bekende merken. Je hebt zelf de touwtjes in handen en dit wil zeggen dat je zelf gratis het dekje en jouw bovenkleding bestaande uit 1 exemplaar mag kiezen. En weet je wat, deze producten zijn inbegrepen in dit pakket na afloop van de fotoshoot mag je ze houden! Hoe gaaf is dat?

Verder kun je ook gratis gebruik maken van de navy peesbeschermers zoals beschreven bij het Basic pakket. Deze zijn niet inbegrepen en blijven na afloop van de fotoshoot in mijn bezit.

Wil je graag andere (matchende) peesbeschermers en extra producten (bovenkleding, rijbroeken, etc.), dan kunnen deze extra worden bijbesteld. Deze zullen aan jou door gefactureerd worden.

Let op, de gekozen producten moeten nog verzonden worden. In verband met verzendtijd moet de keuze minimaal 2 weken voor de fotoshoot per mail worden doorgegeven.

Passion Captured Basic

Wanneer je kiest voor het Basic pakket, kun je gratis gebruik maken van één van de prachtige PS of Sweden sets in de kleur Aqua Bow of Dusty Wine.

De Aqua Bow set bestaat uit een dekje, peesbeschermers en bovenkleding. De bovenkleding is beschikbaar in maat S, M en L. Zowel het dekje als de (navy) peesbeschermers zijn beschikbaar in maat Full.

In tegenstelling tot de Aqua Bow set, bestaat de Dusty Wine set uit een dekje, bandages en bovenkleding. De bovenkleding is beschikbaar in maat S, M en L. Ook hier zijn zowel het dekje als de bandages beschikbaar in maat Full.

Beide kleuren staan prachtig bij alle kleuren paarden. Mocht je gebruik willen maken van één van deze sets, dan kun je dit tot 5 dagen van tevoren per mail aangeven.

Manon Cuelenaere

Manon Cuelenaere

"Ik heb de shoot als prettig ervaren. Duidelijke informatie voorafgaand, waardoor het moment van de shoot vlekkeloos, rustig en prettig verlopen is. Gedurende de shoot worden er voldoende tips gegeven waar nodig, terwijl de wens van de klant ten alle tijden voorop staat met als eindresultaat: hele mooie foto's!"

Wil je graag jouw idee voor een fotoshoot verder uitwerken?
Ik wil je hier graag bij helpen en kijk er naar uit om je te ontmoeten, zodat we samen een mooi resultaat kunnen neerzetten.